Converse väska

Converse är ett företag som funnits med under lång tid. Företaget skapade av Marquis Mills Converse och började producera skor redan så tidigt som 1908 under namnet Rubber Shoe. Converse är mycket stolta, inte bara på grund av deras popularitet och försäljningsvolymer, men också för att de varit med i leken under så lång tid. För att företag ska överleva så gäller det att det anpassar sig efter samtiden. Converse skor blev populära genom att de tillverkade skor anpassade för först Basket, sedan adopterades deras skor av rock-världen och de som ansåg sig vara rebeller, för att till slut hitta hem hos collegeungdomarna. Under andra världskriget så bytte företaget temporärt fokus och producerade skor för vissa yrken inom försvaret.

Nu när Converse erövrat skomarknaden vill de bredda deras sortiment, det är där Converse väskor kommer in i bilden. Converse har inte fokuserat på att producera exklusiva väskor utan deras produkter är mer sportiga och bekväma. Converse väskor finns i olika modeller bland annat ryggsäckar, ”barrel bags” och vanliga sportbagar i mindre format. Converse väskor lämpar sig för att använda till skolan/gymmet eller över en festlig weekend.

Vilka olika Converse väskor finns det?

Messenger bag: Är en väska med axelrem som lämpar sig bra för böcker eller en laptop. Converse Vissa Converse Messenger Bags har också en vadderad ficka för ipad/Iphone eller bärbara datorer.

Star chevron backpack: Är en ryggsäck som går att få i flera olika färger. Har en extra ficka för accessoarer inne i väskan. Vadderade axelband för extra bekvämlighet,

Graphic Barrel bag: Är en bag som finns i flera olika färger. Lämpar sig bra för gymmet eller för att förvara flaskor och ombyten i till festen.

Var kan jag köpa en Converse Väska?

Du kan köpa Converse väskor på bland annat hos...
  • Ellos Sverige
  • NELLY.COM

Vad kostar en Converse väska?

Converse väskor är relativt billiga och du hittar flera väskor mellan 300-500 kronor. Tänk på många Converse väskor är gjorda av canvas och de kan vara svåra att tvätta och rengöra.