Dkny väskor

DKNY står för Donna Karan New York och tillverkar begärliga väskor av hög kvalitet vars design och utformning är inspirerade av pulsen i New York.

Donna Karan är en framgångsrik affärskvinna som i början av hennes karriär arbetade för Anne Klein och sägs ha varit till stor hjälp för företagets framgångar. Så småningom (1984) grundade hon företaget DKNY.

Donna Karans filosofi när det kommer till företaget är att hon designar kläder och väskor för en internationell kvinna. DKNY väskor och kläder ska passa lika bra till vardag som till fest och kan fungera genom årets samtliga säsonger. Det är därför som hon fokuserar så mycket på New York, för det som fungerar där fungerar också internationellt. Donna Karan poängterar att hennes produkter har ett syfte och designas för att fungera i verkligheten och fylla människors behov. DKNY väskor passar väldigt bra både till vardags, resor men också till festen.

DKNY väskor är väldigt snygga och stilrena väskor. Materialet är ofta kalv- eller koläder läder men det finns också till exempel DKNY väskan Faux Fur Large Hobo som är väska gjord av päls. Utmärkande för DKNY väskor är att de ofta har stora väl synliga lås och dragkedjor.

För ett så pass välkänt märke är DKNY väskor inte väldigt dyra att köpa och kostar från cirka 1500kronor. I Sverige kan man hitta DKNY väskor på NK i Stockholm i deras officiella butik, eller vissa Åhlens butiker eller så kan man hitta DKNY väskor online via affärer på internet. Man kan också importera DKNY väskor från andra länder och med lite tålamod så kan man även få ett billigare pris.

DKNY väskor säljs online av bland annat välkända NELLY.COM Vintage leather: Läderväskor som ofta är röda eller svarta med stora lås.

Antique Calf: Högkvalitativa retro väskor från DKNY som är gjorda i kalvskinn.

Runway Modern: Spännande design och stark New York inspirerande.

Nylon City Zip: Något så ovanligt som DKNY väskor som inte är gjorda i läder utan polyester. Är också billigare väskor än de övriga kollektionerna.

T&C: Finns lite olika väskor, men DKNYs små resväskor ingår i denna kollektionen